"Loading..."

Pedres

Les Pedres

Les pedres te les trobes en el camí de la vida i nosaltres t’ajudem a trobar solucions per poder passar per elles com tu tries; de la mà, per sobre, vorejant, saltant, acceptant la seva presència.

Les pedres són roques, minerals, tots amb qualitats diferents. En Pedres t’ajudem a que puguis trobar de nou en la teva parella, a trobar en tu, els motius pels quals vareu iniciar un camí junts, i que, amb els anys, de vegades, cal polir de nou, assumint la condició de el pas de el temps.

Les pedres són diverses i de diferents materials. La diversitat és riquesa. Aprenem a relacionar-nos amb la diferència entre nosaltres i la família, els amics, la parella, els fills, en definitiva, amb la societat en general.

En Pedres aportem l’opció de perdonar a l’altre des perdonar-nos a nosaltres mateixos, com una forma d’avançar, créixer, evolucionar.

En Pedres apostem pel canvi, pel present i pel futur. Mirem el passat per intentar entendre el present, mirem el passat per alliberar-nos d’ell. Trobem conjuntament la manera de relacionar-nos, sense patiment, amb els qui ens envolten.

En Pedres posem el focus en els vincles familiars, en el fonamental del cabal emocional, a donar a l’altre i buscar quines coses ja funcionen i fer més del mateix.

En Pedres treballem amb les persones perquè aconsegueixin canvis mínims que facin la relació diferent amb els altres.

En Pedres apostem per vosaltres, en els recursos i capacitats que tenen els individus, les parelles i les famílies.

Qui som?

Som un equip de professionals amb una dilatada trajectòria professional, amb Màster acreditat per la Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar (FEATF) i Societat Catalana de Teràpia Familiar (SCTF).

Per què triar-nos?

A Pedres ens comprometem en els casos que treballem, amb claredat i transparencia, les famílies CONFIEN en nosaltres. Oferim una atenció personalitzada que us ajudará a trobar el vostre benestar personal i familiar.

Com treballem

Treballem conjuntament per solucionar els problemes de la manera més ràpida, eficient i menys dolorosa.

Com podem ajudar-te?​