"Loading..."

Termes i condicions

Pedres.es

info@pedres.es

C / Bonavista 54-08.960 – Sant Just Desvern – Barcelona

Descripció general

Aquest lloc web és operat per Pedres.es. En tot el lloc, els termes “nosaltres”, “ens” i “nostre” es refereixen a Pedres.es. Pedres.es ofereix aquest lloc web, que inclou tota la informació, eines i serveis disponibles per a tu, l’usuari, en aquest lloc, condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions aquí establerts.

A l’visitar el nostre lloc i / o comprar-nos alguna cosa, participa en el nostre “Servei” i accepta regir-se pels següents termes i condicions ( “Termes i condicions”, “Termes”), inclosos aquests termes i condicions i polítiques a les quals es fa referència en aquest document i / o disponibles mitjançant hipervincle Aquests Termes i condicions s’apliquen a tots els usuaris de el lloc, inclosos, entre altres, els usuaris que són navegadors, proveïdors, clients, comerciants i / o contribuents de contingut.

Llegiu aquests Termes i condicions detingudament abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. A l’accedir o utilitzar qualsevol part de el lloc, accepta estar subjecte a aquests Termes i condicions. Si no està d’acord amb tots els termes i condicions d’aquest acord, no podrà accedir a la pàgina web ni utilitzar cap servei. Si aquests Termes i condicions es consideren una oferta, l’acceptació es limita expressament a aquests Termes i condicions.

Qualsevol funció o eina nova que s’afegeixi a la botiga actual també estarà subjecta als Termes i condicions. Podeu revisar la versió més actualitzada dels Termes i condicions en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part d’aquests Termes i Condicions mitjançant la publicació d’actualitzacions i / o canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per veure si hi ha canvis. El seu ús continuat o accés a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

La nostra botiga està allotjada en Shopify Inc. Ells ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis.

Condicions de la botiga en línia

A l’acceptar aquests Termes i condicions, vostè declara que té a l’almenys la majoria d’edat en el seu estat o província de residència, o que té la majoria d’edat en el seu estat o província de residència i ens ha proporcionat el seu consentiment per permetre que qualsevol dels seus dependents menors usi aquest lloc.

No pot utilitzar els nostres productes per a cap propòsit il·legal o no autoritzat ni pot, en l’ús de l’servei, violar cap llei en la seva jurisdicció (incloses, entre altres, les lleis de drets d’autor).

No ha de transmetre cucs o virus ni cap codi de naturalesa destructiva.

Un incompliment o violació de qualsevol dels Termes resultarà en la terminació immediata dels seus Serveis.

Condicions generals

Reservat el dret a rebutjar el servei a qualsevol persona per qualsevol motiu en qualsevol moment.

Vostè comprèn que el seu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit) es pot transferir sense xifrar i implicar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se i adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de la targeta de crèdit sempre es xifra durant la transferència a través de xarxes.

Vostè accepta no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part de el Servei, ús de el Servei o accés a l’servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es dóna el servei, sense exprés escrit permís de nosaltres.

Els títols utilitzats en aquest acord s’inclouen només per conveniència i no limitaran ni afectaran aquests Termes.

Exactitud, integritat i actualitat de la informació

No som responsables si la informació disponible en aquest lloc no és precisa, completa o actual. El material d’aquest lloc es proporciona només per a informació general i no ha de confiar en ell ni utilitzar-se com l’única base per prendre decisions sense consultar fonts d’informació primàries, més precises, més completes o més oportunes. Qualsevol dependència de l’material d’aquest lloc és sota el seu propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, necessàriament, no és actual i es proporciona només per la seva referència. Reservat el dret de modificar el contingut d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim l’obligació d’actualitzar cap informació al nostre lloc. Accepta que és la seva responsabilitat supervisar els canvis en el nostre lloc.

Canvis a el servei i preus

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.

Reservat el dret en qualsevol moment de modificar o interrompre el servei (o qualsevol part o contingut de la mateixa) sense previ avís en qualsevol moment.

No serem responsables davant vostè ni davant cap tercer per cap modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció de l’servei.

Productes o serveis

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través de la pàgina web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estan subjectes a devolució o canvi només d’acord amb la nostra Política de devolució.

Hem fet tot el possible per mostrar amb la major precisió possible els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color de l’monitor del seu ordinador sigui precisa.

Reservat el dret, però no estem obligats, a limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret cas per cas. Reservat el dret de limitar les quantitats de qualsevol producte o servei que oferim. Totes les descripcions de productes o preus de productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, a la nostra sencera discreció. Reservat el dret d’descontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de qualsevol producte o servei realitzada en aquest lloc és nul·la on estigui prohibida.

No garantim que la qualitat de qualsevol producte, servei, informació o un altre material comprat o obtingut per vostè compleixi amb les seves expectatives, o que qualsevol error en el Servei serà corregit.

Precisió de la informació de facturació i del compte

Reservat el dret a rebutjar qualsevol comanda que realitzi amb nosaltres. Podem, al nostre exclusiu criteri, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit i / o comandes que utilitzen la mateixa adreça de facturació i / o enviament. En cas que fem un canvi o cancel una comanda, podem intentar notificar posant-nos en contacte amb el correu electrònic i / o l’adreça de facturació / número de telèfon proporcionat en el moment en què es va realitzar la comanda. Reservat el dret de limitar o prohibir les comandes que, al nostre exclusiu criteri, semblin ser realitzats per concessionaris, revenedors o distribuïdors.

Vostè accepta proporcionar informació de compte i compra actual, completa i precisa per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Vostè accepta actualitzar immediatament la seva compte i altra informació, inclosa la seva adreça de correu electrònic, números de targeta de crèdit i dates de venciment, perquè puguem completar les seves transaccions i comunicar-nos amb vostè segons sigui necessari.

Per a més informació, consulteu la nostra Política de devolucions.

Eines opcionals

És possible que li proporcionem accés a eines de tercers sobre les que no supervisem ni tenim cap control ni entrada.

Vostè reconeix i accepta que proporcionem accés a aquestes eines “tal qual” i “segons estiguin disponibles” sense garanties, representacions o condicions de cap tipus i sense cap suport. No tindrem cap responsabilitat derivada o relacionada amb el seu ús d’eines opcionals de tercers.

Qualsevol ús que faci de les eines opcionals que s’ofereixen a través del lloc és sota el seu propi risc i discreció, i assegureu estar familiaritzat i aprovar els termes en què les eines són proporcionades pel proveïdor extern corresponent (s ).

També és possible que, en el futur, oferim nous serveis i / o característiques a través de la pàgina web (inclòs el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves funcions i / o serveis també estaran subjectes a aquests Termes i condicions.

Enllaços de tercers

És cert contingut, productes i serveis disponibles a través del nostre servei poden incloure materials de tercers.

Els enllaços de tercers en aquest lloc poden dirigir a pàgines web de tercers que no estan afiliats a nosaltres. No som responsables d’examinar o avaluar el contingut o la precisió i no garantim ni tindrem cap obligació o responsabilitat pels materials o llocs web de tercers, o per qualsevol altre material, producte o servei de tercers.

No som responsables de cap dany o perjudici relacionat amb la compra o l’ús de béns, serveis, recursos, contingut o qualsevol altra transacció realitzada en relació amb llocs web de tercers. Revisi detingudament les polítiques i pràctiques de tercers i assegureu-vos de comprendre-abans de realitzar qualsevol transacció. Les queixes, reclams, inquietuds o preguntes relacionades amb productes de tercers han de dirigir-se a l’tercer.

Comentaris d’usuaris, comentaris i altres enviaments

Si, a petició nostra, envia determinades presentacions específiques (per exemple, participacions en un concurs) o sense una sol·licitud nostra, envia idees creatives, suggeriments, propostes, plans o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal, o d’una altra manera (col·lectivament, “comentaris ‘), vostè accepta que podem, en qualsevol moment, sense restriccions, editar, copiar, publicar, distribuir, traduir i utilitzar de qualsevol altra manera en qualsevol mitjà qualsevol comentari que ens envieu. No tenim ni tindrem cap obligació (1) de mantenir la confidencialitat dels comentaris; (2) pagar una compensació per qualsevol comentari; o (3) per respondre a qualsevol comentari.

Podem, però no tenim l’obligació de, monitoritzar, editar o eliminar contingut que, al nostre exclusiu criteri, determinem que és il·legal, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o de qualsevol altra manera objectable o que violi la propietat intel·lectual de qualsevol part o aquests Termes i condicions.

Accepta que els seus comentaris no violaran cap dret de tercers, inclosos els drets d’autor, marca registrada, privacitat, personalitat o un altre dret personal o de propietat. A més, accepta que els seus comentaris no han de contenir material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, ni han de contenir cap virus informàtic o un altre malware que pugui afectar d’alguna manera el funcionament el Servei o qualsevol lloc web relacionat. No pot utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, pretendre ser una altra persona que no sigui vostè mateix o enganyar-nos a nosaltres oa tercers pel que fa a l’origen dels comentaris. Vostè és l’únic responsable dels comentaris que faci i de la seva precisió. No assumim cap responsabilitat i no assumim cap responsabilitat pels comentaris publicats per vostè o un tercer.

Informació personal

El seu enviament d’informació personal a través de la botiga es regeix per la nostra Política de privacitat. Per veure la nostra Política de privacitat.

Errors, inexactituds i omissions

Ocasionalment, pot haver informació al nostre lloc o al Servei que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin estar relacionades amb descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, càrrecs d’enviament de productes, temps de trànsit i disponibilitat. Reservat el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió, i de canviar o actualitzar la informació o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després que hagi enviat la seva comanda). .

No assumim cap obligació d’actualitzar, modificar o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, inclosa, entre altres, la informació de preus, excepte segons ho exigeixi la llei. No s’ha de prendre cap actualització o data d’actualització especificada aplicada en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat per indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat s’ha modificat o actualitzat.

Usos prohibits

A més d’altres prohibicions establertes en els Termes i condicions, se li prohibeix utilitzar el lloc o el seu contingut: (a) per a qualsevol propòsit il·legal; (B) sol·licitar a altres que realitzin o participin en actes il·lícits; (C) violar qualsevol reglament, regle, llei o ordenança local internacional, federal, provincial o estatal; (D) infringir o violar els nostres drets de propietat intel·lectual o els drets de propietat intel·lectual de tercers; (E) assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, menystenir, intimidar o discriminar per motius de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (F) enviar informació falsa o enganyosa; (G) carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que s’utilitzarà o es podrà utilitzar de qualsevol manera que afecti la funcionalitat o el funcionament de el Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web o Internet; (H) per recopilar o rastrejar la informació personal d’altres; (I) enviar spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl o scrape; (J) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) interferir o eludir les funcions de seguretat de l’servei o qualsevol lloc web relacionat, altres llocs web o Internet. Reservat el dret d’acabar el seu ús de el Servei o qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels usos prohibits.

Renúncia de garanties; Limitació de responsabilitat

No garantim, representem ni garantim que el seu ús del nostre servei sigui ininterromput, oportú, segur o lliure d’errors.

No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l’ús de l’servei siguin necessaris o fiables.

Accepta que, de tant en tant, podem eliminar el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment, sense notificar.

Vostè accepta expressament que l’ús o la impossibilitat d’usar el servei és sota el seu propi risc. El servei i tots els productes i serveis que se li brinden a través del servei es brinden (excepte segons el expressament indicat per nosaltres) ‘tal com estan’ i ‘segons estiguin disponibles’ per al seu ús, sense cap representació, garantia o condició de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloses totes les garanties o condicions implícites de comerciabilitat, qualitat comercial, idoneïtat per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció.

En cap cas Pedres.es, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, passants, proveïdors, prestadors de serveis o atorgants de llicències serà responsable de qualsevol lesió, pèrdua, reclam o qualsevol dany directe, indirecte, incidental, danys punitius, especials o conseqüents de qualsevol tipus, inclosos, entre altres, la pèrdua de beneficis, la pèrdua d’ingressos, la pèrdua d’estalvis, la pèrdua de dades, els costos de reemplaçament o qualsevol dany similar, ja sigui per contracte , greuge (inclosa la negligència), responsabilitat estricta o en cas contrari, que sorgeixi del seu ús de qualsevol dels serveis o productes adquirits utilitzant el servei, o per qualsevol altre reclam relacionat d’alguna manera amb el seu ús del servei o qualsevol producte, inclosos per exemple, qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorregut com a resultat de l’ús de el servei o qualsevol c ontingut (o producte) publicat, transmès o posat a disposició a través de el servei, fins i tot si s’adverteix de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l’exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüents o incidentals, en aquests estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a el màxim permès per la llei.

Indemnització

Vostè accepta indemnitzar, defensar i mantenir indemne a Pedres.es ia la nostra matriu, subsidiàries, afiliades, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, llicenciants, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, passants i empleats, indemnes de qualsevol reclam o demanda, inclosos els honoraris raonables d’advocats, realitzada per un tercer a causa del seu incompliment d’aquests Termes i condicions o els documents que incorporen per referència o com a conseqüència del seu incompliment, o la seva violació de qualsevol llei o els drets d’un tercer .

Divisibilitat

En el cas que es determini que alguna disposició d’aquests Termes i condicions és il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició serà, però, exigible en la major mesura permesa per la llei aplicable, i la part inaplicable es considerarà separada d’aquests Termes i condicions, aquesta determinació no afectarà la validesa i aplicabilitat de qualsevol altra disposició restant.

Terminació

Les obligacions i responsabilitats de les parts incorregudes abans de la data d’acabament sobreviuran a la terminació d’aquest acord per a tots els propòsits.

Aquests Termes i condicions són efectius a menys que vostè o nosaltres els rescindamos. Pot rescindir aquests Termes i condicions en qualsevol moment notificant-que ja no desitja utilitzar els nostres Serveis o quan deixi d’utilitzar el nostre lloc.

Si, al nostre exclusiu criteri, no compleix, o sospitem que no ha complert amb qualsevol terme o disposició d’aquests Termes i condicions, també podem rescindir aquest acord en qualsevol moment sense previ avís i vostè seguirà sent responsable de tots sumes deguts fins a la data de terminació inclusivament; i / o, en conseqüència, pot denegar l’accés als nostres Serveis (o qualsevol part dels mateixos).

Acord complet

El fet que no exercim o fem complir qualsevol dret o disposició d’aquests Termes i condicions no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició.

Aquests Termes i condicions i qualsevol política o regla operativa publicada per nosaltres en aquest lloc o pel que fa a el Servei constitueixen l’acord complet i l’entesa entre vostè i nosaltres i regeixen el seu ús de el Servei, reemplaçant qualsevol acord anterior o contemporani. comunicacions i propostes, ja siguin orals o escrites, entre vostè i nosaltres (incloses, entre altres, les versions anteriors dels Termes i condicions).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació d’aquests Termes i condicions no s’interpretarà en contra del grup de redacció.

Llei aplicable

Aquests Termes i Condicions i qualsevol acord separat pel qual li proporcionem Serveis es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis de C / Bonavista 54-08.960 – Sant Just Desvern – Barcelona.

Canvis en els termes i condicions

Podeu revisar la versió més actualitzada dels Termes i condicions en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Reservat el dret, al nostre exclusiu criteri, d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part d’aquests Termes i condicions mitjançant la publicació d’actualitzacions i canvis en el nostre lloc web. És la seva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per veure si hi ha canvis. El seu ús continu o accés al nostre lloc web o a el Servei després de la publicació de qualsevol canvi a aquests Termes i Condicions constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

Informació de contacte

Les preguntes sobre els Termes i Condicions s’han d’enviar a info@pedres.es.