"Loading..."

T'ajudem

Vols millorar la relació
amb els teus fills?

Oferim sessions de terapia conjunta entre pares i fills centrada en restablir els vincles que han quedat malmesos, buscant formas diferents de relacionarse

Necessites ajut per entendre millor a la teva parella y resoldre els conflictes?

Terapia de Parella Terapia de parella centrada en com resoldre els conflictes i les dificultats relacionals
Convivencia con tu familia

Creus que la convivencia amb la teva familia hauria de canviar?

Terapia Familiar Acompanyem a les famílies amb les dificultats que sorgeixen en les diferents etapes

La relació amb els teus fills adolescents s’ha tornat tensa i distant i es insostenible el día a día a casa?

Descobreix com ho fem
logo-pedres-footer.png

A Pedres t’ajudem a aconseguir el que tu i la teva familia/parella necessiteu, fen-te la vida més fácil i buscant solucions per allò que et preocupa

Pedres

Els nostres serveis

Terapia Individual

Potenciem estratègies i recursos per fer front als canvis vitals i millorar el teu benestar personal (situacions de crisi, separacions, traumes, duels, etc...).

Terapia Familiar

Acompanyem a les famílies amb les dificultats que sorgeixen en les diferents etapes (criança, adolescents, families reconstituides amb fills)

Terapia de Parella

Terapia de parella centrada en com resoldre els conflictes i les dificultats relacionals abordant les àrees on es detecta el malestar i potenciant les que estan preservades, per a recuperar la amistat i l’amor que en molts casos encara es manté.

Model Terapèutic

A Pedres et guiem i t’ajudem per tal de millorar i canviar allò que et preocupa i et genera malestar en les relacions familiars, de parella o amb els teus fills o els fills de la teva parella.

El nostre model está centrat en buscar SOLUCIONS a les situacions que et preocupen, elaborem tot tipus de tasques i exercicis personalitzats per a tu i la teva família.

Peritatge Social

Realitzo Informes Pericials Socials sobre Processos de guarda i custòdia de menors, Regulació del règim de visites, Acolliments, Punts de trobada familiar, Divorcis i Separacions.

QUI SOM?

Pedres

Treballem aquelles situacions familiars i de parella que us preocupen , oferint un espai Terapèutic on tu i la teva família us sentireu en tot moment atesos per l’equip terapèutic.

contacte

Com podem ajudar-te?